Zoek
Het brandweeronderwijs is vernieuwd. Het gaat niet meer alleen om vakbekwaam worden (opleiden en examinering), maar ook om vakbekwaam blijven (bijscholen en oefenen); een integraal systeem dus. De essentie van het nieuwe brandweeronderwijs is dat het niet meer ranggericht, maar functie- en competentiegericht is.

Met de opleidingen, bijscholingen en oefeningen van de Brandweeracademie kunt u vakbekwaam worden én blijven. Wij ontwikkelen en verzorgen de officiersopleidingen en hoger. Voor de onderliggende niveaus ontwikkelen wij het lesmateriaal. Onze lectoraten Brandweerkunde en Brandpreventie zorgen hierbij voor een optimale interactie tussen onderzoek, onderwijs en beroepspraktijk.


Vooraankondiging Incidentonderzoeksdag
17-04: De Brandweeracademie van het IFV en Brandweer Nederland organiseren op 19 september 2014 de eerste Incidentonderzoeksdag bij het IFV in Arnhem.

Markland College Oudenbosch presenteert bij IFV beste idee voor tijdwinst bij woningbrand
17-04: Leerlingen Markland College winnaar van Technasium Top Award 2014. De spannende finale vond plaats bij het IFV. SpangaS acteur, Sebastian Wullf, zorgde als host ervoor dat de presentaties van de 12 scholierenteams goed over het voetlicht werden gebracht.

Nieuwsbrief Academie voor Talent en Leiderschap Veiligheidsregio's april 2014
10-04: In de apriluitgave onder andere aandacht voor de Masterclass 'Zin en onzin van zelfsturende teams' en een impressie van het Congres Nieuwe leiders in de publieke veiligheid: waar ligt jouw focus?


 
 
   
  Contact    Mijn NIFV    Disclaimer    Sitemap    Help